Sunday, 23 July 2017

PROMO SHAKLEE SEPANJANG JULAI 2017



Assalamualaikum lama sungguh tak jejak blog ni berdebu habis. Huhu.

Mesti ada yang tertanya-tanya kan bulan Julai ni takda PROMO ke ? Alang-alang tu meh nak bagitau special untuk bulan Julai ni ada macam-macam promo exclusive tau. Sejak jadi peminat setia Shaklee ni of couse lah setiap yang exclusive yang Shaklee tawarkan mesti nak kena ada juga !

Apa yang exclusive sangat tu ?

🌹 VIVIX RED HOT COOLER BAG WITH SPOON

🌹 RED VIVIX COASTER (2PCS)

🌹 SHAKLEE COASTER GREEN & WHITE (2PCS)

🌹 SHAKLEE SHAKER IN CORAL ORANGE

🌹 SHAKLEE TUMBLER REACH FOR THE STAR (BLUE)

Meriah ke tidakk ? Cantik ke tidakk ? Tergoda ke tidakk ? Kalau korang Shakleelover mesti tak sabar nak grab semua ni kan. Kalau korang nak dapatkan item-item tersebut boleh hubungi saya untuk order atau sebarang pertanyaan. 

Ulang balik, semua item tersebut available sepanjang bulan JULAI 2017 sahaja tau. Kena cepat sebelum berakhir.







Sebarang pertanyaan boleh wassap 018-8745478 / 018-3765854 (Wassap Only)

Available for COD area Alor Setar, Jitra, Kepala Batas, Sungai Petani, Kulim, Lunas, Padang Serai

Info lanjut follow :

Instagram : @cantikstorevitamin
Facebook : Faiqah Dahiyah

No comments:

Post a Comment