Monday, 13 February 2017

PROMOSI FEBRUARI BAKAL BERAKHIR

Assalamualaikum. Dalam sibuk sibuk dengan urusan seharian, tak perasan pula yang dah nak sampai pertengahan bulan FEBRUARI kan?


Dan yang semestinya dengan promo Shaklee yang super best untuk bulan ni banyak sangat tau! Rugilah kalau tak grab awal awal sebab nak tunggu next PROMO pula mau berjanggutlah. Hehe.

Seperti yang sedia maklum, bulan ni PROMO untuk :

✔️ OSTEMATRIX
Buy 6 Free 1
Buy 2 Less 5%

✔️ VITALEA FOR CHILDREN
Beli 3 Vitalea for Children free 1 botol


✔️ **ALFALFA 
Beli Alfalfa 1 dapat 1 lagi percuma!!

✔️ **LECHITHIN
Beli Lecithin 1 dapat 1 lagi percuma!!




Best tak? Banyaknya Promo bulan ni, so meh lah beli nanti habis stock jangan dok nangis pulak ☺️



Untuk order and consultation, boleh whatsapp Fatin okay?

Fatin Faiqah
018-8745478
Your Shaklee Independent Distributor
Instagram : cantikstorevitamin

No comments:

Post a Comment