Thursday, 15 December 2016

MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

05:22 0 Comments
Assalamualaikum...

Pada mulanya, saya cuma tengok-tengok macam tu je bila orang update tentang Shaklee. Then, hati saya mula tertarik bila saya tengok banyak feedback yang positif. Pada awalnya, saya hanya mencuba Energizing Soy Protein Shaklee (ESP). Alhamdulillah dalam 2-3 minggu saya rasa parut2 jerawat makin pudar dan rasa kulit lebih sekata bila apply bedak. Kalau tak mesti bertompok dan kulit pun kusam je. Kemudian, saya mula ambil terus Vitamin C dan Vitamin E. Sebab kulit jenis sensitif suka sangat naik jerawat saya terus ambil Set Kecantikkan Shaklee. Best ke tak? Jawapannya YES! 

Sebabkan memang jatuh cinta sangat2 dengan produk Shaklee, boleh dikatakan dari penjagaan dalaman dan luaran semua dari Shaklee tau. Skincare, Penjagaan Rambut malahan Penjagaan rumah pun semua dari Shaklee. Dan tertanya memang tak menghampakan malah buat saya lebih jatuh cintaa.

Lately ni, ada yang tanya saya, Best tak bisnes dengan Shaklee? Susah tak? Macam mana nak join sekali? 

So far alhamdulillah, dengan Shaklee saya dapat jana pendapatan bulan2. Dan sebagai seorang fully student, saya dapat bayar yuran pengajian dan survive diri tanpa mengharapkan bantuan keluarga. Kita mesti akan rasa bersalah kan kalau asyik minta duit belanja dari parents je, why not kalau kita cari jalan lain dan tertanya Shaklee lah pilihan yang terbaik. 

APA LAGI KELEBIHAN KALAU JOIN SHAKLEE?

💖 Keahlian seumur hidup
💖 Untung runcit dan CASH BONUS
💖 Purchase produk pada HARGA AHLI
💖 CAR BONUS 
💖 5 Star Trip ( Local & Overseas)
💖 Support Group Whatsapp yang Eksklusif

So, for those yang berminat  nak join team saya, tak kisahlah you nak berbisnes atau nak jadi ahli tujuan nak makan sendiri boleh contact saya :

Email : faiqah_dahiyah95@yahoo.com
Whatsapp : 0188745478

Saya akan guide you on my best, insyaAllah sampai berjaya. Dialu-alukan SURI RUMAH, STUDENT dan yang betul-betul SERIUS untuk cari side income. Hanya bermodalkan yuran keahlian sebanyak RM80 macam-macam boleh dapat. 

Boleh follow Instagram saya : @ffdbeautyshop
Like di Facebook : FFDbeautyshop

Have a nice day, Assalamualaikum.