Thursday, 10 November 2016

PERSONAL SHOPPER KAISON

Assalamualaikum dan Hai :)

Selain dari menjual supliment SHAKLEE, Fatin juga ada buat servis as PERSONAL SHOPPER di Kaison. Korang tahu tak Kaison tu apa? Kaison tu kedai khas kalau korang jenis kaki deco. Macam-macam perhiasan dan barang-barang cantik korang boleh dapatkan kat situ. Harga? Mestilah berbaloi kan kalau tak taklah barang selalu Out of Stock je kan.

Kaison ni bukan semua mall ada tau. Macam dekat Kedah, Kaison takde :'( kalau belah utara tu dekat Perak je ada. Sedih kan? Tapi korang jangan risau, kalau korang tak berkesempatan nak ke Kaison atau teringin sangat dengan barang dari Kaison, korang just Whatapps je Fatin okey. InsyaAllah, Fatin akan tunaikan permintaan korang tu. Hehe.

Selalunya Fatin akan update dekat ig @byfaiqahdahiyah kalau ada trip ke Kaison atau gambar-gambar dari Kaison. So, korang boleh follow sesiap ig tu takut nanti melepas sebab barang kat situ cepat nau habis. Hehe.

P/S : setiap item akan dicas servis tapi jangan risau servis teramat murah :)

FATIN FAIQAH
018-8745478









TERIMA KASIH


No comments:

Post a Comment