Thursday, 10 November 2016

# ESP

KENAPA ESP SHAKLEE BEST DAN HOT SELLING??

Assalamualaikum dan Hai :)

Mesti ramai tertanya-tanya kan kenapa pilih ESP? Apa bestnya ESP SHAKLEE ni? Kenapa ESP lagi baik dari soya lain? 

Haa, mesti korang tertanya-tanya kan. Okey meh Fatin share dengan korang kelebihan ESP ni dan siapa yang perlukan ESP ni.


Apa itu ESP Shaklee :

Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh ESP juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt kacau dan tepek pada muka. Haa, best kan?


Apakah KELEBIHAN ESP ?

Memudarkan parut jerawat
Mengawal pertumbuhan jerawat
Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
Menguatkan akar rambut
Mengurangkan keguguran rambut
Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
Menghalang penyakit kencing manis
Menguatkan daya ingatan
Melindungi dan menjaga rahim
Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
Mengurangkan risiko kanser payudara
Mengandungi PROTEIN lengkap
Sangat mengenyangkan

Perbezaan ESP dengan soya lain:

1. Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)
2. mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan
3. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
4. 1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
5. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
6. Rendah lemak, tanpa kolestrol
7. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protein yang tinggi.


Siapa perlu ambil ESP Shaklee? 
1. Ibu mengandung – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik 
2. Ibu yang menyusukan anak – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat.
3. Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna 
4. Pelajar/pekerja/individu dewasa/warga emas - penambah tenaga/energy booster 
5. Penghidap kencing manis
6. Lelaki dan wanita – untuk mencegah dari penyakit 
7. Orang yang alergik atau alahan. 
8. Wanita dan Lelaki yang ingin menguruskan badan.

Haa, bestkan? Betul tak apa Fatin bagitau ESP memang best dan HOT SELLING.

JOM MINUM ESP. Ramai telah buktikan kulit mulus, gebu, cantik, susu melimpah dengan penggunaan ESP SHAKLEE. Special untuk yang purchase dengan Fatin dan of couse lah special guide untuk korang jugak. 

FATIN FAIQAH
018-8745478
Your Health and Beauty Consultant

Kat bawah ni Fatin sharekan testimoni untuk korang semua :)






TERIMA KASIH. 





No comments:

Post a Comment