Thursday, 10 November 2016

HILANGKAN JERAWAT DENGAN BERKESAN

Assalamualaikum dan Hai.

Kebelakangan ni ramai yang tanya macam mana nak hilangkan jerawat. Parut jerawat. Masalah jerawat remaja tak susah pun sebenarnya nak hilang. Kena dengan produk betul dan teknik guna yang berkesan insyaAllah sekejap je kecut. Okey Fatin share sikit punca jerawat ni.

Pertama, punca utama jerawat ialah dari dalaman seperti hormon dan keturunan. Jadi, pencuci muka adalah cara TERAKHIR untuk atasi jerawat.

Kedua, kulit tak sihat. Kulit tak mampu nak lawan bakteria dalam liang kulit. Bakteria ni la yang jadikan jerawat merah dan lebam.

Ketiga, produk dan cara yang salah. Kena tahu punca sebenar jerawat barulah boleh atasinya. Setakat cuci kulit dari luar tak boleh selesaikan PUNCA TERBESAR jerawat remaja. Kena juga ambil supliment tambahan tau.

Mesti ramai kan dah habiskan beribu riban duit semata-mata nak cantik dan kurangkan masalah jerawat. Apakata korang try dulu supliment SHAKLEE. Sebab apa Fatin suggest korang consume Shaklee. Haa, meh sini Fatin kongsikan apa yang bestnya Shaklee ni.

SHAKLEE BEST SEBAB :

Pertama : SENTIASA SELAMAT. Menggunakan sumber SEMULA JADI. Shaklee ni BEBAS bahan kimia tau. Jadi tak perlu takut atau was-was semasa guna produk ni.

Kedua : TIDAK terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tidak sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa. Shaklee tidak menjalankan ujian ke atas haiwan. 

Dan banyak lagi sebenarnya keistimewaan Shaklee ni. Kalau korang ada sebarang pertanyaan atau terus nak try produk Shaklee, korang whatsapps Fatin okey.

Special consultant untuk yang purchase dengan Fatin. Daripada korang habiskan duit tapi masalah tetap tak selesai apa kata korang try dulu Shaklee mesti puas hati.


FATIN FAIQAH
018-8745478
Your Health and Beauty Consultant.











TERIMA KASIH :)

No comments:

Post a Comment