Sunday, 23 July 2017

PROMO SHAKLEE SEPANJANG JULAI 2017

19:59 0 Comments


Assalamualaikum lama sungguh tak jejak blog ni berdebu habis. Huhu.

Mesti ada yang tertanya-tanya kan bulan Julai ni takda PROMO ke ? Alang-alang tu meh nak bagitau special untuk bulan Julai ni ada macam-macam promo exclusive tau. Sejak jadi peminat setia Shaklee ni of couse lah setiap yang exclusive yang Shaklee tawarkan mesti nak kena ada juga !

Apa yang exclusive sangat tu ?

🌹 VIVIX RED HOT COOLER BAG WITH SPOON

🌹 RED VIVIX COASTER (2PCS)

🌹 SHAKLEE COASTER GREEN & WHITE (2PCS)

🌹 SHAKLEE SHAKER IN CORAL ORANGE

🌹 SHAKLEE TUMBLER REACH FOR THE STAR (BLUE)

Meriah ke tidakk ? Cantik ke tidakk ? Tergoda ke tidakk ? Kalau korang Shakleelover mesti tak sabar nak grab semua ni kan. Kalau korang nak dapatkan item-item tersebut boleh hubungi saya untuk order atau sebarang pertanyaan. 

Ulang balik, semua item tersebut available sepanjang bulan JULAI 2017 sahaja tau. Kena cepat sebelum berakhir.







Sebarang pertanyaan boleh wassap 018-8745478 / 018-3765854 (Wassap Only)

Available for COD area Alor Setar, Jitra, Kepala Batas, Sungai Petani, Kulim, Lunas, Padang Serai

Info lanjut follow :

Instagram : @cantikstorevitamin
Facebook : Faiqah Dahiyah

Monday, 13 February 2017

PROMOSI FEBRUARI BAKAL BERAKHIR

17:19 0 Comments
Assalamualaikum. Dalam sibuk sibuk dengan urusan seharian, tak perasan pula yang dah nak sampai pertengahan bulan FEBRUARI kan?


Dan yang semestinya dengan promo Shaklee yang super best untuk bulan ni banyak sangat tau! Rugilah kalau tak grab awal awal sebab nak tunggu next PROMO pula mau berjanggutlah. Hehe.

Seperti yang sedia maklum, bulan ni PROMO untuk :

✔️ OSTEMATRIX
Buy 6 Free 1
Buy 2 Less 5%

✔️ VITALEA FOR CHILDREN
Beli 3 Vitalea for Children free 1 botol


✔️ **ALFALFA 
Beli Alfalfa 1 dapat 1 lagi percuma!!

✔️ **LECHITHIN
Beli Lecithin 1 dapat 1 lagi percuma!!




Best tak? Banyaknya Promo bulan ni, so meh lah beli nanti habis stock jangan dok nangis pulak ☺️



Untuk order and consultation, boleh whatsapp Fatin okay?

Fatin Faiqah
018-8745478
Your Shaklee Independent Distributor
Instagram : cantikstorevitamin

Tuesday, 7 February 2017

APA KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE ?

11:40 0 Comments
Assalamualaikum. Buat apa tu ? Hehe

Tengah-tengah santai sambil makan cekodok, ada whatsapp masuk. Kejap-kejap bunyi. Macam urgent je, kita pun cepat-cepat lah tengok whatsapp.

Ingatkan apa yang urgent sangat, rupanya ada yang tanya :

" Fatin, macam mana nak jadi ahli? macam mana nak join Shaklee juga? "

" Tengok Fatin selalu update tentang Shaklee je dekat FB dan IG, best ke? Macam mana nak join juga? "

" Seronok tengok hari-hari Fatin update tentang bisness Shaklee, nak join tapi takotlah sebab takde ilmu tentang bisnes. "

Ramai juga yang tanya, best sangat ke buat bisnes Shaklee ni. Apa beza bisnes Shaklee dengan bisnes online yang lain. Haa, part ni korang ke hadam betul-betul tau apa yang Fatin nak sharekan. Before this, bukan tak pernah buat bisnes. Honestly, bermacam-macam bisnes dah Fatin buat. Ye tak tipuu! Dari start pada jadi Dropship, Agent sampailah jadi BOSS sendiri. Eh BOSS sendiri? Wahh ada jenama sendiri ke? 

Eh, taklah. Boss sendiri tu bisnes sekarang lah Shaklee. Hehe. Jujur Fatin nak bagitau beza sangat-sangat tau. Apa yang beza sangat sampai Fatin boleh tinggalkan semua bisnes dan sekarang hanya fokus kepada SHAKLEE sahaja.


So here, Fatin share sikit beberapa perkara atau faedah menjadi ahli dan berbisnes dengan Shaklee :

1. BAGAIMANA SAYA INGIN MENJADI AHLI/PENGEDAR SHAKLEE YANG BERDAFTAR?


Anda boleh mendaftar dengan 2 cara iaitu sama ada:

A) Membayar yuran pendaftaran sebagai ahli Shaklee sejumlah RM80.00 (Semenanjung) atau RM90.00 (Sabah/Sarawak).

ATAU

B) Membeli barangan Shaklee melebihi 200 points/mata iaitu lebih kurang RM680.00 (Semenanjung) atau RM850.00 (Malaysia Barat).

2. ADAKAH SHAKLEE MEMERLUKAN MODAL YANG BESAR?


Seperti yang telah dinyatakan di atas, memadailah daftar Ahli Shaklee RM80.00 (Semenanjung) atau RM90.00 (Sabah & Sarawak). Tak perlu ribuan ringgit kerana stok dan penghantaran akan diuruskan 100% oleh pihak Shaklee Malaysia.

3. APA YANG PERLU DIBUAT SEKIRANYA SAYA INGIN DAFTAR SENDIRI DI CAWANGAN/BRANCH SHAKLEE BERDEKATAN?

Caranya cukup mudah. Anda perlukan penaja iaitu seorang ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee. Dalam hal ini anda hanya perlu guna ID Fatin iaitu 1238413 (FATIN FAIQAH DAHIYAH BINTI MOHD AMRAN). Minta borang daftar di kaunter dan isikan particular anda dan masukkan id Fatin 1238413 (FATIN FAIQAH DAHIYAH BINTI MOHD AMRAN) dan tahniah anda telah pun menjadi ahli berdaftar Shaklee dan LAYAK SEPENUHNYA utk dibimbing oleh Fatin. Banyak rahsia bisnes yang Fatin nak sangat share dengan anda. Part ni special untuk anak-anak bisnes Fatin je. Hehehe.

4. APA KELEBIHAN DAFTAR DAN JADI AHLI SHAKLEE?

Anda akan dapat berjimat dengan membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian anda, anda akan diberikan points dan ditukarkan kepada wang tunai pada setiap bulan. Best ke tidakk??

5. SAYA TAK TAHU APA-APA TENTANG BISNES, MACAM MANA SAYA NAK BERBISNES?

Usah risau sebabnya, boleh dikatakan setiap minggu anda akan dihadamkan dengan ilmu dan tips bisnes yang PERCUMA. Ye, percuma sahaja. Fatin nak bagitau, kalau dekat luarkan, kelas bisnes dan tips tips semuanya kena bayar tau, tapi dengan Shaklee semuanya PERCUMA. Ilmu dan tips bukan yang cikai-cikai tau. Semuanya dari orang yang hebat hebat belaka.

Ishh, kelas percuma okey dah, tapi kalau duduk jauh tu macam mana nak hadir kelas ? Haa, ni nak bagitau ni. Kelas semua flexible tau. Semuanya dihujung jari. Melalui whatsapp je diknon. Kalau terlepas haa, scroll dari atas naa :)

So, takde alasan lagi dah saya ni takpernah ada pengalaman bisnes ke. Saya ni tak tahu langsung ke. Saya ni ZERO pasal bisnes ke. Sebab semuanya akan diguide sehabis baik. Sebab tu lah anda perlu ada PENAJA. Penaja disini maksudnya Upline. Dalam kumpulan kami, upline di ajar untuk bertanggungjawab sehingga anak-anak berjaya. Jadi, anda tidak akan terkontang kanting seorangan :)

6. KENAPA PERLU JOIN MIRACLE EMPIRE ?

Sebab anda akan dihadamkan dengan ilmu ilmu tentang Shaklee dan juga tips dalam berbisness. Masa pun akan lebih terluang dan digunakan dengan aktiviti berfaedah sahaja. Takde lah asyik scroll ig dan klik klik habis duit. Tapi dengan team kami, klik klik duit pun masyukk :)

Macam Fatin sendiri, start buat Shaklee secara sambilan dan suka-suka je. Dari asalnya nak makan sendiri tapi Fatin ambil langkah bijak dengan register jadi ahli terus. Lebih jimat dan tiap bulan income pun dapat. Hehe. Sambil consume sambil berniaga.

Ade ke yang teringin nak join team Fatin gemukkan income bulanan korang? Tak banyak mana pun. Lepaslah kalau setakat nak belanje mak ayah family semua pergi umrah. Nak beli kereta dan rumah idaman :)

Boleh klik link di bawah untuk register ahli under MIRACLE EMPIRE 




FATIN FAIQAH
018-8745478
Your Trusted Leader
 

Pengedar Shaklee Alor Setar, Jitra, Kulim, Sungai Petani dan Bangi